Sprejem športnikov občine Krško z gostom Robertom Kranjcem

Krško, 27. februar 2017Župan občine Krško mag. Miran Stanko bo v petek ob 18. uri v Kulturnem domu Krško sprejel športnike, ki so v letu 2016 dosegli vidnejše rezultate v posameznih športnih disciplinah in s tem pomembno prispevali k večji prepoznavnosti občine Krško doma in v tujini. 

S športniki in gosti bo na dogodku, ki ga bo povezoval stand up komik Tin Vodopivec, svoje športne izkušnje delil osrednji gost večera slovenski smučarski skakalec Robert Kranjec.

Predlog o izboru povabljenih športnikov je pripravila Strokovna komisija za šport Občine Krško, ki jo vodi Boštjan Pirc, v sodelovanju s Športno zvezo Krško na osnovi predlogov, ki so jih podali športni klubi in društva v občini Krško.

V občini Krško  deluje več kot 80 športnih društev, organizacij, klubov in drugih, ki na številnih področjih športa delajo tako z najmlajšimi, mladinci, do tistih, ki skrbijo, da je za šport in rekreacijo poskrbljeno tudi za starejše generacije. Z vsakoletnimi razpisi občina Krško podpira delo vseh, tako na programskem delu kot z vlaganji v infrastrukturo, za kar so v zadnjih letih v povprečju vložili okoli 1,5 milijona evrov na leto. Poglejte še

Deli novico še z drugimi