Razpis za podelitev priznanj Občine Krško do 16. marca

Krško, 27. februar 2017 – Komisija za občinska priznanja ter sodelovanje z občinami pri Občinskem svetu Občine Krško je objavilo razpis za podelitev priznanj Občine Krško za leto 2017. Rok oddaje predlogov je 16. marec.

Predloge za podelitev naziva Častni občan občine Krško, Velikega znaka Občine Krško, Znaka Občine Krško, Priznanja ali Jubilejnega priznanja Občine Krško lahko občani, krajevne skupnosti, podjetja, društva, zavodi ter druge organizacije in skupnosti pošljejo do vključno 16. marca 2017 na naslov Občina Krško, Občinski svet – Komisija za občinska priznanja ter sodelovanje z občinami, CKŽ 14, 8270 Krško ali na elektronski naslov tomaz.petan@krsko.si.

Predlog za občinsko priznanje oz. nagrado  morajo oddati v skladu z obrazcem, ki je na voljo na spletni strani Občine Krško v rubriki Javni razpisi, in mora vsebovati podatke o predlagatelju, vrsto predlaganega priznanja, podatke o kandidatu, obrazložitev k predlogu in pisno soglasje predlaganega kandidata za občinsko priznanje. Poglejte še

Deli novico še z drugimi