Novoletni bazar in dedek Mraz v Mestnem muzeju Krško vabita

Krško, 12. december 2016 – V starem mestnem jedru se je praznični decembrski utrip začel z novoletnim bazarjem v Mencingerjevi hiši in pravljično deželo z dedkom Mrazom v Mestnem muzeju Krško.


 

Vse do četrtka, 15. decembra, bo v starem mestnem jedru in Mencingerjevi hiši novoletni bazar s pestro ponudbo in spremljevalnim programom različnih kulturnih društev. Vsak dan od 17. do 20. ure bodo v Mencingerjevi hiši rokodelci z izvirnimi darilci, medtem pa bo otroke v Mestnem muzeju Krško med 17. in 18. uro v pravljični deželi pričakal dedek Mraz in različne otroške delavnice. Sprehod po ulicah starega mestnega jedra bodo obiskovalci lahko izkoristili za ugodne nakupe in prednovoletne popuste.

Decembrski Moj četrtek - sprehod z dedkom Mrazom in jezdenje ponija za najmlajše
Četrtek, 15. decembra, bo v starem mestnem jedru še posebej pester, saj se bodo otroci z dedkom Mrazom in njegovim spremstvom ob 17. uri izpred Hiše narave sprehodili po ulici CKŽ do Mestnega muzeja Krško in obiskali ponudnike starega mestnega jedra.  Od 17.30 do 19. ure pa bodo otroci v družbi dedka Mraza na ulici pred Mestnim muzejem Krško lahko brezplačno jezdili na poniju.


Galerija


Poglejte še

Deli novico še z drugimi